Besviken på Telenor!

Jag är idag mycket besviken på Telenorbutiken i trelleborg då jag inte fått min nya Ihone4 som utlovats. Det kan dröja upp emot en vecka till innan jag får den enligt det senaste jag fick veta.

Imorgon har butikschefen lovat att ringa mig och ge besked om några frågetecken men det dämpar knappast besvikelsen.



Semestern är slut..

jag har nu klarat av de två jobbigaste dagarna efter min semester och jag kan säga att jag lätt med tanke på vädret skulle kunna fortsätta ha semester en månad till men man måste ju jobba också säger de som vet.

Igår var jag med på det första träningspasset med boll sedan VM och det känndes riktigt roligt att vara tillbaks på banan igen. Tack vare att jag hållt igång kondition och styrka under semestern så hade jag inte tappat något i de bitarna men lite ringrostighet i tajmingen kunde skönjas.

Kan även avslöja att jag kommer vara en av de första i Sverige som får en Iphone4 på fredag och jag kan knappt vänta.

Dessutom tycker jag att det är oerhört roligt att ett stort företag som apple bygger in hjälpmedel som faktiskt fungerar i sina produkter som standard.

Kan knappt vänta...


Så här en månad efter VM

så här en månad efter VM har det mästa av besvikelsen lagt sig men en 6:e plats kommer förståss att gräma mig för resten av mitt liv.

trotts sol, bad och ledighet går det inte en dag utan att jag tänker på Vm och varför det gick som det gick.

Jag har mer eller mindre kommit till en punkt där jag slutat annalysera och försöka förstå varför resultaten blev som de gjorde och försöker istället att finna ny kraft och motivation att gå vidare mot nästa mål. För trots en sjätte plats på VM så är det på långa vägar inte kört ännu utan vi kan fortfarande ta oss till Paralympics via en kvalificerings tävling i Turkiet i april nästa år.

Efter ett par veckors ledighet och vila har jag kommit igång med träningen igen och legat på ca 5 pass i veckan i styrka och kondition för att bygga upp för en tung teknisk drillning under hösten.

Imorgon är det äntligen dags för att börja träna goalball igen och förhoppningen är att jag bara ska kunna känna att kroppen känns bra och att jag inte känner av någon smärta i benet och höger axel som spökat sen VM.

Jag villl även passa på att tacka alla som följt oss under VM och hållt på oss i både framgång och motgång och även be om ursäkt för att vi inte lyckades få en bättre placering.

Det viktigaste som vi kan ta med oss från VM är att vi aldrig slutade kriga och gjorde vårt absolut bästa i alla lägen men att vi var nog inte bättre än så här denna gång.

Nu är min semester slut och imorgon är det åter dags för jobb och nu slutar jag fundera på det förgångna och siktar frammåt mot nya och spännande mål.

RSS 2.0