Det blev en 6e plats efter att vi förlorad...

Det blev en 6e plats efter att vi förlorade sista plaseringsmatchen mot USA med 11 - 7. En riktigt bra match som i halvlek stod och vägde och det stod 4 - 3 till USA. Orken tröt i andra halvlek och därmed också fokus på den individuella teknikarbetet.


Knapp vinst mot England med 11 - 10. Vi av...

Knapp vinst mot England med 11 - 10. Vi avgjorde i matchens allra sista skott med dryga 3 sekunder kvar. I ärlighetens namn så kan vi inte vara nöjda med den här prestationen. England är ett bra lag på uppåtgående men skillnaden borde absolut vara större än så här.


Förlust i kvartsfinalen mot Finland med 12...

Förlust i kvartsfinalen mot Finland med 12 - 6 innebär placeringsmatch mot England kl 15.00 lokal tid. En bra genomfört kvartsfinal trots förlusten. Vi fick en hel del givande svar som vi kan fortsätta jobba med.


Förlust mot Spanien med 14 - 4 i en match ...

Förlust mot Spanien med 14 - 4 i en match där vi inte gjorde nåt rätt. Besvikna går vi för att äta middag. Ska man ta med sig nåt positivt ur det här så är det att vi gjorde en sån här katastrofal match när vår nya idrottspsykolog Tommy Karls är med och kan hjälpa oss att analysera såna här situationer med andra ögon och förhoppningsvis hitta nya vägar ur liknande situationer.


Vinst mot England med 10 - 6 i en bitvis s...

Vinst mot England med 10 - 6 i en bitvis stressig match och där de individuella misstagen fortsatt ställer till det för oss. Possitivt är att vi drog ner på straffarna till endast 1.


Förlust mot Litauen 2 med 15 - 9. Många br...

Förlust mot Litauen 2 med 15 - 9. Många bra prestationer att ta med sig vidare i turneringen. Lite väl många individuella misstag och straffmål avgör en stor del av matchen.


Mycket har hänt sen landslagslägret i Malm...

Mycket har hänt sen landslagslägret i Malmö och knäskadan som jag ådrog mig då. Redan efter ca en vecka kom jag igång med rehab träning och nu är jag i Litauen med landslaget men efter nogran konsultation och tester av knät av Rickard Dahan i Malmö och Fredrik Brännström i landslaget så har vi beslutat att jag helt avstår Litauen tävlingen av säkerhetsskäl då det finns risk att läkningen påverkas negativt och i värsta fall gör skadan värre. Jag kommer således att följa tävlingen från läktaren. Ett tråkigt men helt nödvändigt beslut. Kommer självfallet uppdatera bloggen med resultat och kommentarer.


En otäck olycka på landslagslägret i sönda...

En otäck olycka på landslagslägret i söndags skrämde mig ganska ordentligt. Under det sista momentet av ett skott halkade jag olyckligt med stödjebenet och vänsterknä vreds ut i ett väldigt onaturligt ytterläge. Två dagar efter skadan är det fortfarande ömt och känner mig svag i vissa lägen men lyckligtvis verkar det ha gott ganska bra. På torsdag ska jag träffa Rickard Dahan på Kulans skademottagning för att kolla så att allt i knät är som det ska men det känns redan mycket bättre och jag är hoppfull att superfixaren Rickard kommer fixa även det här ;-)


Förberedelserna inför EM pågår för fullt, ...

img_1559 (MMS)

Förberedelserna inför EM pågår för fullt, nytt träningsläger i helgen på Fifh hallen i Malmö.


RSS 2.0