Landslagsläger i Trelleborg

Kommande helg är det återigen dags för ännu ett träningsläger med landslaget och denna gång behöver jag inte åka speciellt långt.

Vi kommer nämligen vara i Trelleborg och träna i nya fräscha Liljeborgshallen.

Vi kommer att vara igång från 09.00 till ca 17.00 på lördagen och fram till 13 på söndag.
För mer info om landslaget besök gärna landslagsbloggen som finns till vänster bland mina länkar.


trevlig helg i Eskilstuna

Efter en mycket trevlig helg i Eskilstuna med trav och ATG blir det en vilodag idag från träningen då jag känner av en gammal skada.

Tror att jag bara behöver vila lite så blir det bra igen.


Idag har jag även varit och köpt nya joggingskor på Löpplabbet och denna gång blev det ett par skitsnygga Nike.


SMS-inlägg

img_0396 (MMS)


Bild från tävlingen i Montreal


Världens bästa klubblag efter att ha beseg...

Världens bästa klubblag efter att ha besegrat Kina i en grym final i venedig med hela 12-4. Jag vann även skytteligan med 25 mål.


Efter en väl genomförd grundserie med vins...

Efter en väl genomförd grundserie med vinst i samtliga matcher 6-5 mot Tjeckien, 13-6 mot Italien och 10-5 mot Litauen får vi möta England i semifinal kl 10.30 idag. I den andra semin möts Kina och Litauen. England är turneringens stora överraskning då de Slog ut framförallt Slovenien och i vår grupp hade man kanske förväntat sig mer av Tjeckien som blev sist i gruppen efter förlust mot Italien med 5-2.


Venedig väntar

Efter Malmö open guldet och ett vmycket bra träningsläger i Malmö med landslaget är det äntligen dags att packa väskan igen och denna gång står den årligen återkommande internationella turneringen i Venedig på tur.
Vi åker med klubblaget men kommer att enbart möta landslag och kommer att i turt spela i en 8 lags turnering fördelade i följande grupper.
Grupp ett består av Fifh Malmö, Litauen, Italien och Tjeckien. Grupp 2 består av KIna, Slovenien, England och Holland.
På förhand känns vår grupp som den tuffaste då både England och Holland i dagsläget ligger ett par divisioner längre ner än resterande lag.
Vi möter Tjeckien i den första matchen på fredag kl 10.30 och skulle väl kunna säga att den matchen betyder väldigt mycket för utgången av vår grupp. Det krävs i princip en vinst i den matchen för att vi ska känna att vi har en bra chans att nå semifinal.
Det känns oerhört bra att få spela en sån här turneringen med så här bra motstånd i det här läget och det kommer att bli en riktigt bra värdemätare på hur vi ligger till med förberedelserna inför sommarens Paralympics.
Kina är ett lag som jag inte stött på sedan kvartsfinalsförlusten på VM 2010 och revachlusten är såklart oerhört stor.
Ävntyret 2012 går vidare och nästa stopp Venedig.

RSS 2.0