London calling !!!

Första avstampet mot Paralympics i Lndon 2012 har börjat då vi under helgen befinner oss i Stockholm för ett första Paralympic camp tillsammans med alla Paralympiska kandidater. Under helgen får vi bl.a veta hur paralympic park kommer att se ut, vilka arenor vi kommer att spela i och mycket annat. Vi drillas också i antidoping, kostrådgivning, idrottpsykologi och truppens sammansättning samt media. Nu ska jag lägga mig så att jag orkar en dag till men framförallt ska jag få upp Dzenan ur sängen imorgon bitti vilket inte är så lätt alla gånger :-) God natt världen.

Motivationen sprudlar

Det har nu gått ca en månad sen den där dagen i Danmark då vi säkrade den efterlängtade paralympics platsen och drömmen om att få uppleva ett paralympics blev verklighet.

Nu är vardagen tillbaks och det återstår oerhört mycket slit för att nå nästa dröm som är medalj vid London paralympics 2012.

Igår kom vi igång med vårt nya fysupplägg och det känns som att vi absolut börjar på en högre nivå nu än någonsin tidigare.

Jag kan inte avslöja mer nu än att det handlar om goalball specificerad styrketräning och helt inovativa styrkemetoder för att vi ska vara så förberedda för London på ett optimalt sätt. Allt vi gör i gymmet går att härleda till det vi gör på goalball planen.

Jag är oerhört glad för stipendiet på MIA och det arbete Kenneth Riggberger gör för oss som redan gjort skillnad och det är nu det börjar bli riktigt spännande då det vi gjort tills nu egentligen bara varit att förbereda oss för det som händer härnest

Nu drar jag till gymmet för ett oerhört spännande pass men bilder kommer senare på bloggen.



Nominerad till Skånebragden!!!

Jag och Stefan är nominerade till Skånebragden och behöver din röst!

Gå in på länken och rösta.
http://www.sydsvenskan.se/sport/article1577375/Vem-ska-vinna-Skanebragden.html


HK drott testar goalball !!!

Under talangjaktens sista dag i Halmstad var det möjligt för allmänheten att lira goalball tillsammans några av de som tog chansen var HK drotts damlag. och mot svenska goalball landslaget.


Reportaget i Hallandsnytt

Idag blev jag och Stefan intervjuade iSVTs Hallandsnytt. Klicka på länken.
http://svtplay.se/v/2608236/idrott_pa_prov


SVT Hallandsnytt

Under helgen är det Tallangjakten i Halmstad och jag och Stefan är här för att locka fler att börja med vår fantastiska sport.
SVT Hallandsnytt gjorde imorse ett reportage som sänds ikväll kl 19.15.
Www.svt/hallandsnytt.se


Goalball arenan paralympics 2012

img_4951 (MMS)

Goalball arenan paralympics 2012


300 dagar kvar!!!

Idag är det 300 dagar kvar till invigningen av Paralympics i London 2012 och det kan tyckas att det är väldigt lång tid kvar men faktum är att tiden gå väldigt fort och det finns väldigt mycket att göra tills dess.

Efter brons medaljen i Peking tappade vi en del tongivande spelare samtidigt som konkurangsen internationellt växte och många fler landslag började konkurera på allvar med toppnationerna.
 
Drömmen om ett nytt Paralympics har funnits där ända sen slutsignalen av bronsmatchen mot USA i Peking men ingen hade på förhand kunnat förutse att det skulle dröja så här länge innan vi fick vår efterlängtade plats.

Nu har vi nåt en del av drömmen men vi är långt ifrån nöjda. Vi siktar högt och är beredda att göra allt för att nå toppen.
Det spel som vi stundtals visat på EM har imponerat och det bygger vi vidare på.

Jag skrev här på bloggen innan EM att vi skulle ta den där platsen och att medalj var rimligt visade sig vara korrekt och vi har ännu en gång visat att vi är ett lag som man kan räkna med på mästerskap.

Vi har siktet inställt mot toppen!!!!!







Två kvartsfinaler, två väldigt olika avslu...

img_7774 (MMS)

Två kvartsfinaler, två väldigt olika avslut !!! Ena från Turkiet i April och den andra från oktober i Danmark


RSS 2.0