Landslagsläger 16 - 17 oktober

Äntligen var det dags för ännu ett träningsläger med det svenska landslaget på himmaplan
Äntligen var det dags för ännu ett träningsläger med svenska landslaget och till min stora glädje så höls den även denna gång på min himma plan Fifh hallen.

Det blev en mycket rolig och matchintensiv helg där jag fick spela med och mot nästa alla och fick verkligen testa min förmåga.

Det känns riktigt kul att vi är så många på landslaglägren och att även konkuransen hårdnar.

Det känns även riktigt roligt att min klubbkompis och lovande talangen dzenan ajdinovic fick mäta sina krafter för första gången i landslaget och gjorde det mycket bra!

Det är kul att han går in och tar för sig redan på första lägret trots att han bara är 15 år gammal.

För min egen del gick det förvånandsvärt bra med tanke på att jag så sent som i tisdags drabbades av om i halsen, feber och inte riktigt är återställd ännu.
Det mest positiva är mitt skytte som utvecklas hela tiden!

Detta har jag vår fystränare Kenneth Riggberger att tacka mycket för.


Vad har då hänt sen sist?

Ja det har ju hänt en hel del sedan jag såg Sverige utklassa Sanmarino på Swedbank stadion i Malmö.

Träningen fortsätter som vanligt och tack och lov har jag fått vara frisk och kunnat träna på ordentligt i stort sätt utan förhinder.

Höger öga vill som vanligt inte sammarbeta utan drar på sig infektioner ibland men som tur är så har det gått över lika fort som det kommit.

Vad har jag då gjort sedan jag skrev här senast?

Det har varit ett par händelserika veckor minnst sagt, det blev ännu ett besök på Swedbank stadion där jag fick se diblåe spöa Helsingborg. Det bästa derbyt jag varit på i hela mitt liv och jag kan tänka mig att det bara är någon match i typ England, Italien eller kanske Spanien som kan slå det. Eller nja kanske inte ändå när jag tänker efter för jag har faktiskt sätt ett bättre derby 2002 i Rio De Janeiro mellan Flamengo och Flominese som slutade hela 5 - 3 men det tar ändå inte bort den sköna känslan att HIF fick stryck!

Förutom fotboll och en konsert med Volbeat så har jag även hunnit med två träningsläger med Danmark som är i hög form inför deras BEM som splas i slutet av oktober och känner att jag fått ut ganska mycket av de här lägren.

Det är roligt att få ett kvitto då och då på hur man ligger till rent formmässigt och även hur man ligger till rent konkuransm'ssigt.

Jag känner att träningen verkligen ger resultat och att mitt spel på banan blir bättre och bättre för det är ju ändå där det räknas.


RSS 2.0