OBS: Klargörande!!!

Då min kära klubbtränare har uppebarliga problem att skilja på sina olika åtaganden och roller inom svensk goalball när han skriver på sin hemsida goalball.se ser jag det som nödvändigt att klargöra vissa saker

Jag är trött på att behöva stå till svars för sådant som skrivs på goalball.se inför landslagskamrater och andra då denna sida inte på något sätt är officiell för varken Fifh Malmö eller landslaget.

Fifh Malmö har två officiella hemsidor och dessa är www.fifh.com och www.malmo-open.com. samt tillhörande facebook konton med samma namn.

 Goalball.se ägs och drivs av Peter Björkstrand och allt som  skrivs där får stå för honom och inte förknippas med Fifh Malmö.
 
 Jag har även fått svara för sådant som skrivits om både herr och damlandslaget eftersom jag är en Fifh Malmöspelare och även här hänvisar jag till Fifh Malmös officiella sidor.

Vad gäller informationskällor för själva landslagen så hänvisar jag till SHIFs officiella hemsida och tillhörande twitter och facebook konton, herr och damlagets egna bloggar samt Swedengoalball på facebook.

Jag tar alltså kraftigt avstånd ifrån goalball.se och det som skrivs på denna sida.





En kanonmatch mot Finland i semin där vi v...

En kanonmatch mot Finland i semin där vi vann med 6-5 följdes av en jämn och tuff final mot Iran där vi tyvärr förlora med 5-6.


Vi är i Final i Izola turneringen!

Vi slog Finland med 6-5 Go Sweden!


Vi slog Algeriet med 6-3 och möter Finland...

Vi slog Algeriet med 6-3 och möter Finland i semifinal kl 15.00. Go Sweden!!!


Vinst mot Irak med 9-4 och vinst mot Unge...

Vinst mot Irak med 9-4 och vinst mot Ungern med 12-2. Vi vann gruppen och får möta Algeriet i kvartsfinal imorgon kl 09.00.


Bra början i Slovenien turneringen. 6-6 mo...

Bra början i Slovenien turneringen. 6-6 mot Kanada och vinst med 5-2 mot Tyskland. Två matcher kvar idag, Irak kl 16.00 och Ungern kl 19.00.


Turnering i Polen

Resultat och mer info på twitter sök på goalballfatmir


RSS 2.0