Många nya goalballspelare

Hejsan

I många år har svensk goalball kämpat med rekrytering där man tyvärr inte lyckats specielltbra. Det kan bero på många olika faktorer men jag tror att den största anledningen har varit att man låst sig i samma hjulspår och en del av de styrande innom vår sport vägrat ta in inputs och förändring och då blir det svårt att som ny ta sig in i en grupp.

Nu är det nya tider och mycket som förändras och det gäller att vi alla hjälps åt för att på bästa sätt ta hand om alla nya spelare som kommer till vår sport.Vi som varit med ett tag och gnällt på hur det funkat förut har ett stort ansvar att axla och det är vår skyldighet att se till att varenda spelare får en trivsam miljö kring goalball, att de har möjlighet till regelbunden träning och att vi skapar tävlingsmöjligheter för alla oavsett nivå och ambition. Idag hade vi fem nya spelare på goalball träningen och vi har fler på gång in. Det är mer populärt än någonsin med goalball i Malmö och det känns förstås oerhört kul och inspirerande att vara en del av det nya eran.
Det är inte alla som blir världsstjärnor men vår ambition i Fifh Malmös nya goalball lag är att alla ska trivas och få förutsättningar för att utöva goalball utifrån sina egna villkor och ambitioner.

Jag blir så himla glad att rekryteringen har börjat röra på sig i Sverige och att vår sport får åtminstone en gnutta mer uppmärksamhet än innan.

Det är en helt fantastisk sport vi har och det är dags att dela den med fler så tveka inte att ta chansen och prova på din lokala klubb.
Alla är välkomna att prova, allt du behöver är ett glatt humör men har du inte ens det så kom ändå. Vi har en hel del att låna ut :-)

Vi ses !!!


Kommentarer
Postat av: David Lara Levén

och snart får du chansen att möta de nya stjärnorna från gbg också!

2012-10-23 @ 00:13:33
Postat av: Johan

Värvning och rekreytering går oerhört segt här i lkpg, men vi gör så gott vi kan! Ett nytt ansikte har vi iaf fått in i laget nu i höst och det är bättre än inget alls! :)

Svar: Ni får jobba hårt med rekryteringen. Vi har två as duktiga på fifh som jobbar med rekryteringen och har gjort ett otroligt bra arbete för att få ihop ett samarbete med med barnhabb och syncentralen.
Fatmir Seremeti

2012-10-23 @ 06:58:48
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0