Montreal Open Champions

Lördagen började som fredagen avslutades, alltså med en vinst till och denna gången mot Onario Alblacks och senare på dagen avslutades gruppspelet mot favoriterna Quebec som vi besegrade med hela 11 - 1.
På kvällen var det dags för kvartsfinaler och efter en hel del räknande fick vi återigen spela mot Ontario Alblacks och vi slog enkelt ut de med 11 - 1 och nu återstod bara semifinalen och finalen kvar.
På söndagen spelade vi semifinal mot Amerikanska Pensylvania venum som startade väldigt bra men efter ett tag tog vi tag i matchen och var helt överlägsa på slutet och en seger med 9 - 4.
Kalifornien earthquake  besegrade enkelt hemmalaget Quebec i den andra semin och en tuff final väntade.
Vi låg under med2 - 0 en bit in i första halvlek innan Amerikanarna började dra på sig misstag och vi kunde kvitera efter två straffar. I första skottet av andra halvlek låg vi återigen under och nu med 3 - 2 men nu hade Amerikanarna gjort tillrckligt mycket mål och vi to hlt och hållet över och vann till slut med 6 -3.
En väldigt rolig turnering även om motståndet kanske kunde varit lite bättre överlag.
En väldigt rolig uppevelse att vara i Kanada och jag är possitivt överraskad över hur trevliga alla är.
Nu är jag hemma och laddar om baterierna för träningsläger i Stockholm i helgen och Malmö Open veckan efter.