Ett grymt bra genrep!

Trelleborg 28 mars 2011

Ännu ett av många träningsläger är nu avklarat och även det sista innan avresan mot turkiet och IBSA world games.

Det blev det absolut bästa träningslägret vi haft på länge och ännu roligare att vi var i fifh hallen för ovanlighetens skull.

Lördagen började med gemensam frukost på IBIS hotel där killarna från Stockholm tillbringat natten och sedan var det dags för dagens första träningspass vilket blev en kortare match för att komma igång och efter lunch fick vi besök från det danska landslaget för lite sparring.

Vi dominerade matchbilden rakt  igenom i alla matcherna och visade att vi är i form. Vi slog danskarna i första matchen med hela 22 - 6.

- Vi är betydligt bättre än Danmark i nuläget och det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi om en vecka åker till IBSA world games vilket de inte ska göra men trodde ändå att skillnaden skulle vara något mindre.

Lördagen avslutades med en teambuildning aktivitet på utmaningarnas hus i malmö där mitt lag förlorade tyvärr pga att det var fel i ett av rummen där vi egentligen svarade rätt men fick ändå fel för det kan ju bara inte vara så att det andra laget var bättre än oss på att fuska :-)
efter aktiviteten blev det middag på Rådhuskällarn i malmö.

På söndagen fick vi lite sovmorgon då vi fick börja kl 09.00 men eftersom vi då gick över till sommartid så blev det inte mer sömn för det och det hade säkert våra ledare räknat ut :)
Hursomhelst var det bara en match på schemat idag och det blev en jämn och tuff batalj mellan två lag som absolut inte ville förlora men efter två mindre misstag fick mitt lag stryck med 7 - 5 och lägret avslutades med lunch och information kring Turkiet.

Det känns att det inte är långt kvar nu och jag kan knappt vänta med att börja spela. 

Detta var det absolut bästa träningslägret sen innan VM förra året och formen känns riktigt bra nu. 

Nu stiger spänningen och det är nu som livet är riktigt roligt! 
 

 
 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0